Van Stichting Natuurwetmoeders

11 februari 2010
Betr.: genetische manipulatie

Aan de heer B.Zoeteman
RIVM
Postbus 1
3720 MA Bilthoven

Geachte Heer Zoeteman,

Zoals ik U reeds eerder al aankondigde, stuur ik U per post enige gecopieerde bladzijden van het boek Genetic Roulette the Documented health risks of genetically engineered foods geschreven door Jeffrey M.Smith. Misschien bent U al in het bezit van een exemplaar, dan hoop ik dat U het met grote belangstelling gelezen hebt. Mocht dit niet zo zijn, dan is hiervolgend het ISBN nummer om het te bestellen: ISBN-13 978-0-9729665-2-8 52795 Het staat ook op een van de bladzijden.

Een ander boek van Jeffrey Smith is de international bestseller Seeds of Deception.
Nu, na zo’n 14 jaar na de invoering van genetisch gemanipuleerde gewassen komen de indertijd gemaakte waarschuwingen op niet onderzochte longterm effecten naar buiten. De consument wordt nog steeds niet goed ingelicht over genetische manipulatie van landbouwgewassen wat dit voor effect op de gezondheid kan hebben, vooral bij kleine kinderen.

Wij hopen dat TARWE NIET de kans krijgt om toegelaten te worden. Monsanto koopt alle goede zaden op, manipuleert dit, het is de boeren verboden geman. zaad uit te zaaien want Monsanto heeft de boer met wurgcontracten aan zich gebonden. Monsanto wordt nu tevens rijk van processen tegen boeren.
Vervolgens koopt Monsanto weer goed zaad op, manipuleert het, de boer moet weer kopen, zo blijft er geen goed zaad meer over en gevolg …..honger en ziekte en nog meer ellende. Ik kan niet anders dan te veronderstellen dat dit crimineel gedrag is. De politiek helpt daar aan mee door invoer van genetisch gemanipuleerde landbouwgewassen. (en de paarse anjer!??)

Met vriendelijke groeten, Jeanine van Nieukerken