Beste mensen, Laat ik eerst beginnen met de uitzending van Zembla afgelopen vrijdag met als onderwerp :” De panda onder vuur.” Dat is dus WWF/WNF.  Het is de moeite waard om te weten wat er nu precies in de wereld gebeurt. Er is altijd in de wereld wel iemand die documenten maakt om mensen waakzaam te houden voor onheil. Gelukkig maar. Bovengenoemde uitzending is op UITZENDING Gemist weer terug te zien en de herhaling is a.s. dinsdagmorgen om 9.15 op Ned. 2  TV.

 

Verder was er een uitzending van de VPRO  op 12-11-2012 Slag om Brussel, aflevering 5: Europa aan het Soja- Infuus.  Ook te zien op Uitzending gemist.

 

Ik stuur 4 afleveringen van Gentech-info Digest Vol. 22 met artikelen  door.

 

In  Vol. 22, issue 2 staat een artikel over Nederlands ontwikkelingsgeld voor grote sojaproducenten in  Brazilië.  Het is niet te geloven…!!! Hierover heb ik een brief gestuurd naar de Partij voor de Dieren en naar de SP, die staan open voor mijn brieven.

 

Issue 3  Bionext pleit voor een verbod op octrooi…..     en verder een Petition to African Union calling for a ban on GMO’s.

 

Issue 4 : Nijmegen schrijft geschiedenis met eerste officiële gentechvrije stad. (zie het verslag van Diederick Sprangers en de verslagbijlage in TROUW .

 

Er is nogal veel kritiek op de onderzoeken van de franse wetenschapper  Séralini, dus voorlopig verandert er nog niets in de wetgeving.

 

Ik raad aan, althans voor degenen die interesse daar in hebben, om  de www sites die in de artikelen aangegeven worden, ook eens aan te klikken.